Gluten och grönsaker

Som jag skrivit tidigare så har jag varit trött och seg denna vecka, vad det beror på kan jag inte säga, kanske något virus i kroppen. Till det trevligare så har magen i alla fall mått bättre. Jag har ändrat två saker i min kost och antagligen har något eller båda av dessa givit resultat. Den största förändringen är att jag slutat äta sådant som innehåller gluten t.ex. bröd och pasta. Det andra som jag fortfarande äter men i mycket mindre mängd är grönsaker, vilket minskar intaget av fibrer. I början av veckan blev jag fruktansvärt hård i magen, men de senaste dagarna har toalettbesöken varit näst intill perfekta, förutom att det kan var lite blod. Just nu känns det som att det är gluten som gör magen upprörd. Istället för bröd äter jag riskakor med smör och ost, det fungerar ganska bra faktiskt. Till frukost och mellanmål blir det ofta mjölk, banan och cornflakes.

Jag hoppas verkligen att det är gluten som spökar, då vet jag ju vad som är problemet. Jag ska fortsätta på samma vis nästa vecka och se om det fortsätter att vara stabilt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: