Nattmat

Jag är fortfarande uppe fast än klockan närmar sig midnatt, men imorgon är det helg så då kan jag sova, eller!? Nä, för både lördag och söndag ska jag stå redo kl. 07:00, jag ska nämligen vara snäll och hjälpa till med lite arbete, jag är inte sugen om jag ska vara ärlig.

Nu är jag istället hungrig och jag ska trycka i mig biff och potatis innan jag får sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: