Sjukligt trött

Sedan början på denna vecka har jag varit otroligt trött i kroppen, jag orkar inte göra någonting. Jag tänkte att det kunde vara en förkylning på gång, men det verkar inte som det. Istället blir jag lite orolig för att det kan vara så att inflammationen börjar ta över, skönt att jag tagit proverna i alla fall. Ikväll ska jag försöka göra bort mina måsten så fort som möjligt, så att jag kan lägga mig tidigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: