Konsten att gå i säng

Varför ska det vara så svårt att lägga sig. Den senaste tiden har jag börjat vara uppe för länge på kvällarna. Förut brukade jag lägga mig i god tid och då hinner jag koppla av med lite läsning, jag saknar det. Nu är det bara stress för att hinna med allt som jag borde ha gjort mycket tidigare, sedan blir jag ännu mer stressad över att jag inte kommer att få tillräckligt med sömn. Nä, nu slutar jag skriva och går och lägger mig istället. I morgon blir det provtagning igen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: