Dålig mage, bra rygg

Magen fortsätter att krångla och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det roliga är att det istället går bra på gymmet. Vanligtvis brukar min rygg vara svag och göra ont, det blir oftast bara snälla ryggövningar, marklyft och knäböj brukar jag vara tvungen att stå över. Men de senaste gångerna har jag börjat kämpa med mina marklyft. Jag ligger på omkring 8-10 repetitioner per set, och vikterna har ökat med ca. 50%. Nu känner jag hur bra det tar på musklerna, istället för att smärta i ryggen. Om nu bara maten ville stanna kvar så kroppen får någon näring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: