Svag kropp, starka ben

Den sista tiden har orken försvunnit i samband med att jag blivit sämre. Det är trögt att få i sig mat och maten vill inte alltid stanna kvar. Jag har tagit det lugnare på gymmet med lägre intensitet och istället något tyngre vikter. Igår var jag tvungen att pressa mina ben lite extra för att inte de ska förtvina, det gick faktiskt ganska bra. Jag började med benpressen och körde 3 set med 8 repetitioner var, vikterna var de högsta jag lastat på hittills. Sedan blev det knäböj, benspark och till sist vader, alla övningar gick över förväntan. Nästa benpass tänkte jag köra  fler repetitioner med kortare vila, riktigt mala ner de stackar benen.

Imorgon blir det rygg och baksida lår om kroppen mår bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: