Risotto med färsröra

Jag gjorde ett storkok av det sista av min nedfrysta köttfärs. Det blev något som enligt receptet heter ”Risotto med färsröra”, typ köttfärssås och ris. Denna rätt lagade min mamma när jag var liten, så det är därifrån jag fått idén. Rätten är både god och lätt att äta (bara att ta en stor sked och skyffla). Denna laddning blev 4-5 portioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: