1 december

Nu är december här ännu en gång. Jag tänker tillbaka till sommaren när jag skämtade om att det snart är jul, denna höst har gått i en otroligt fart. Julen är här men jag tar det hela med ro, jag tycker inte det är så märkvärdigt längre. En del människor blir som tokiga, det ska fixas och grejas tills hjärtat hoppar ur led.

Ju fler år som går ju mer drar jag ner på julpyntandet, nu har jag bara en adventsljusstake och inget annat. Det är egentligen bara hos mina föräldrar jag tycker det är viktigt med samma gamla julgrejer som funnits sedan jag var liten, alla härliga minnen :) Det är när man är liten som julen är magisk, så spännande att man inte kan sova natten före. I äldre år blir det mer som en trevlig dag till att träffa släktingar och äta gott. I år blir vi väldigt få och 2 av mina bröder kommer inte heller, det känns lite trist faktiskt. Det blir alltså inga tävlingar om vem som är bäst, och jag som hade planerat och ge båda två däng.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: