Lax till middag

Jag slog till på 2 kg färsk laxfilé, så nu är det bara till att äta lax. Jag tillagade den i ugnen med citronpeppar och salt, till det blev det potatis, broccoli och en kall sås.

Enkelt, gott och nyttigt.

7 Responses to Lax till middag

 1. Snow skriver:

  Till lax gör du lätt en kanon sås med Creme fraische, purjolök, lite citronsaft, salt och svartpeppar, grymt gott till lax i ugn

 2. calle skriver:

  Rekommenderar att testa rawfood istället för kokt mat.
  Enzymerna läker kroppen, i kokt mat är enzymerna döda.
  Om råa grönsaker är för hårda och gasbildande (pga av ansträngd och inflammerad tarm) så rekommenderas att mixa grönsakerna i en Green Smoothie t.ex i några veckor.
  Jag har inte ätit någon medicin på 4 år och har inga skov eller magvärk längre. 80-talist. Läkarna är inte intresserade av att läka, de är bara intresserade av att ge dig medicin under hela ditt liv.

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej, och tack för tipset. Just nu tror jag inte att jag skulle klara av en sådan extrem diet som rawfood, varken fysiskt eller psykiskt. Men jag ska försöka äta mer frukter och grönsaker, och skära ner på vete och mjölkprodukter. Självklart vill jag hitta en kost som gör att magen mår bättre, och att jag slipper extra mediciner. Jag tror på att lägga till och ta bort matprodukter lite åt gången, så att det inte blir för komplicerat i början.

 3. Johanna Malm skriver:

  Lax är förjäla gott!! :D

  Kosten går bra, magen är bra. Men kroppen reagerar just nu med att sätta i handbromsen. Orkeslös och illamående. Men jag ska härda ut, alla går igenom detta. Det kommer bli så mycket bättre när kroppen ger med sig och förstår att den aldrig får dem där kolhydraterna. :)

  Tack för din kommentar!! :)

  Hoppas du börjar bli bättre. :)

 4. Johanna Malm skriver:

  Det är ruskigt svårt. Idag är första dagen utan illamående. Men vissa maträtter får jag bara inte i mig, bara tanken att stoppa i mig det får mig att ulka. Men jag kämpar på! Jag har sett resultat så då ger jag inte upp i första taget.

  Detsamma. :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: