Grädde och jordnötssmör

Idag har jag blivit bjuden på taco-lasagne och tårta, jag orkade inte bry mig om konsekvenserna så jag gluffsade i mig rätt ordentligt. När jag kom hem vispade jag ihop en sörja bestående av vispgrädde, jordnötssmör och chokladkasein, sedan hällde jag detta över en fruktsallad. Vissa dagar tappar jag greppet totalt, men det behöver inte betyda att magen inte klarar av det. Det gäller att inte låta det bli en vana flera dagar i rad, det är ofta då det blir förmycket att klara av. Som kvällsfika blev det istället kokt kyckling, broccoli och ett par små potatisar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: