Viktnedgång

På grund av min nya kost så har jag tappat en hel del  i vikt (några kilon) på bara några få dagar. Mycket grönsaker och väldigt lite kolhydrater har gjort att jag nästan halverat min dagliga energiintag. Förhoppningsvis kommer vikten stanna om jag kan få i mig lite mer fett och får behålla maten. Magen har haft en bra dag idag, och jag hoppas den sköter sig i morgon med. När jag får tid ska jag skriva om min nya kost och vad den innebär.

Annonser

2 Responses to Viktnedgång

 1. Hh skriver:

  Hejsan!

  Jag har också Crohn och har lätt för att gå ner i vikt PLUS att jag försämrar mina tarmar då jag har perioder när jag hetsäter:(

  Men det jag ville meddela dig är NÄRINGSDRYCKER!!

  Det får jag utskrivet som hjälper mig att komma upp till dagsbehovet då jag har ont i magen eller så… En dryck innehåller 300kcal (beroende på vilket märke/dryck du väljer).
  Ett tips bara:)

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!

   De första åren efter min operation drack jag också näringsdrycker för att lättare få i mig mer energi, då fick jag dessa drycker subventionerade, men de tog bort den förmånen till slut. Efteråt klarade jag mig ganska bra på vanlig mat, men när man är borta och kanske inte kan äta det som serveras så är det perfekt att ha till hands.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: