Snabb provtagning

Idag gick det undan när jag skulle ta nya blodprover. Jag anmälde min ankomst på sjukan 5 minuter före min tid jag fått. Jag hann precis roffa åt mig de bästa tidningarna och skulle precis sätta mig och förbereda väntan. Då ropade de mitt namn och jag fick komma in direkt. Provtagningen gick också kanon, trots mina osynliga kärl. Det tog som allt 25 minuter att cykla till sjukan, ta prover och cykla hem igen.

Tacka vet jag för 8-10 år sedan när jag tog prover en gång i veckan. Då hade de inte samma tidsbokning som idag och jag kunde få sitta i timmar och vänta när det var som värst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: