Lågt energiintag

Som jag skrivit tidigare mår magen inte bra. Det har blivit flera toalettbesök på förmiddagen, det är inte alls som det brukar vara. Idag har jag ätit ungefär hälften av mitt normala energiintag, mycket på grund av att jag tagit bort potatis, ris och bröd ur kosten. Jag har planerat att börja någon av de kolhydratfattiga dieterna, eller en kombination av dem. Men innan jag har förberett, planerat och läst på så nöjer jag mig att reducera det värsta ur min nuvarande kost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: