Grönsaker till kvällsfika

Under förmiddagen har min mage inte varit så snäll mot mig, som har slutat med några extra toalettbesök. Tack och lov har jag sluppit det resten av dagen.

Dagens styrkepass började trögt, men det var inte så konstigt nu när jag inte har fått behålla maten. Men träningen tog jag mig igenom och det blev väl rätt okej ändå. Min stackars korsrygg fick sig en skön omgång och det känns faktiskt rätt bra.

Nu när jag kännt mig dålig en längre tid så har jag börjat undersöka saker att ta bort ur kosten. Jag har också funderat på att börja med någon mer strikt diet, men jag tror det kan räcka med att förfina min nuvarande kost. Mindre av de tomma kolhydraterna och ersätta med mer näringsrika, några smörgåsar utbytta mot mer grönsaker kanske vore en bra start.

Till kvällsfika har jag ätit ugnsstekt köttfärs, broccoli, blomkol och morötter, vilken lördagslyx :)

Snart blir det sovdags och det ska bli underbart.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: