Vätska bakom trumhinnorna

Jag var tvungen att uppsöka sjukstugan när den förbannade värken i öronen inte ville ge med sig. Tydligen hade jag vätska bakom trumhinnorna, troligen från förkylningen i augusti. Jag fick kortisonspray som jag ska använda morgon och kväll tills det går över. Skönt att jag till slut tog mig i kragen och kollade upp det, men såklart borde jag gjort det tidigare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: