Telefontid utan samtal

Jag har tålmodigt väntat i flera veckor på min inbokade telefontid med min doktor. Tyvärr ringde han aldrig under den utsatta dagen, och inte heller dagen efter. Jag kan förstå att de har mycket att göra, men jag kan inte låta bli att känna mig besviken och åsidosatt. Frågan är bara hur mycket längre jag måste vänta?!

2 Responses to Telefontid utan samtal

 1. Mats skriver:

  Du är inte ensam. Jag har haft samma problem, försöker att få tag i en doktor som lovar att ringa tillbaka och så sitter man och väntar som ett fån i ett par dagar utan att telefonen ringer.

  Jag har tagit Imurel i nästan ett år nu men lider av smärtor runt bröstet och blev tvungen att avbryta. Fick istället en ny medicin, samma sak med annat namn, blev ännu värre och fick andnöd så nu har jag gått sedan i lördags utan medicin överhuvudtaget men förhoppningsvis så kommer jag att få testa något nytt så fort som möjligt.

  Blev också tvungen att vaccinera mig mot influensan förra veckan och blev förstårs sjuk direkt efter.

  Jag har mild Chrons och ibland undrar man hur folk som har en värre variant klarar av tillvaron.

  Tack för rolig läsning, känner igen sig i mycket och skrattar gott ibland!

  Mats.

  • Jag och Crohns skriver:

   Ja, det känns tråkigt när man sitter och väntar på att telefonen ska ringa.

   Jag läste någonstans att 20% av de som äter Imurel/Azatioprin måste sluta på grund av biverkningar. Jag har ätit Imurel i 10 år och det är möjligt att jag har en del biverkningar, men inte så tydligt att jag blivit tvungen att sluta. Låter hemskt när andningen inte fungerar :(, hoppas de hittar något annat till dig.

   Brukar väl vara så att vaccinationer kan ge kroppen en liten chock :) Svininfluensan är det enda jag vaccinerat mig mot, då kände jag mig tvungen efter all skräckpropaganda.

   Håller med, man vet ju att det finns de som har det mycket värre, och det måste vara väldigt tungt.

   Roligt att du gillar läsningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: