Jag kan inte sluta äta mackor

Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle skära ner på mackorna, men det går inte. Jag älskar att käka mackor, det är så smidigt och gott. Ungefär 2 smörgåsar per dag har jag fått bort, men jag äter fortfarande 6-8 mackor per dag. Senaste kvällsmålet blev skinkmackor och oboy. Jag hann inte ens ta fotot innan käften hög tag i en av de fyra.

Annonser

4 Responses to Jag kan inte sluta äta mackor

 1. Johanna Malm skriver:

  Vad skönt att du äntligen fått tag på läkaren!
  Mackor. Jaaa. Jag är helt inne i mina ugns-varma mackor med pumpafrön.. Nam! Inte bra, men gott!! :P

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag har tyvärr inte fått tag på doktorn ännu, men jag sitter och tröstäter en macka istället :)
   Varma mackor är inte dumt det heller, jag har alltid makrillfilé i tomatsås och ost på mina, desvärre blir det mycket fett, men det smakar gott!

 2. tinasmagmatTina skriver:

  Sådär åt jag också när jag var i tonåren. Kall Oboy med skogaholmsmacka med herrgårdsost var min favorit. Eller mammas hembakade solrosfröbröd med herrgårdsost. MEN det är förrödande med smörgåsar och O’boy. Jag kan bara rekommendera dig att testa basallergi-dieten eller SC-dieten och skippa smörgåsarna. Tänk på vad Sanna Ehdin skrivit om ost och bröd: det blir klister i tarmen. Då känns det inte lika gott att äta det. :-(

  Lycka till med dietbytet! Just do it! som Nike säger! Det är inte så krångligt som man tror faktiskt.

  /Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: