Provsvaren kom till slut

Efter 2 månaders väntan fick jag till slut ett brev med mina provsvar. Kalprotektinprovet hade försämrats sedan sist, och det är inget jag är förvånad över. I slutet av november ska jag lämna nya prover och förhoppningsvis blir jag underrättad snabbare.

Idag har jag också telefontid med min doktor. Jag har försökt förbereda mig så att jag vet vad jag ska fråga om. Missar jag något finns det ingen möjlighet att komma i kontakt med honom igen om jag inte bokar en ny telefontid, och det dröjer minst några veckor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: