Root Beer

Det har varit lite av en fläskhelg med lite onyttigare matintag. Syrran har även tvingat mig att smaka på några konstiga läskedrycker som hon hade med sig, söta och sliskiga såklart. Nu har mitt sockersug blivit stort och jag längtra efter en kall cola, ett farligt begär. Det får bli detox till veckan och försöka göra sig av med begäret. Magen har klarat sig ganska bra hittils, men det brukar i och för sig ta någon extra dag innan jag blir dålig, vi får se hur det går.

2 Responses to Root Beer

 1. Johanna Malm skriver:

  *räcker upp handen*
  Jag har ruskigt Coca Cola Zero begär. Ett måste är egentligen att sluta med det då den inte är särskilt nyttig för magen. Men det är lättare sagt än gjort. Funderar på att köpa en Soda Stream och köra med kolsyrat vatten. Kanske bättre för magen.

  Hoppas din mage skärper till sig. :)

  /Johanna

  • Jag och Crohns skriver:

   Mitt sug efter dricka har lagt sig nu (tack och lov!), ett litet återfall ska inte få mig på fall. Även om det är bättre med kolsyrat vatten så har jag inbillat mig att mycket kolsyra också kan få magen på dåligt humör. Jag dricker i stort sett bara kranvatten och laktosfri mjölk nu. Men det kan nog vara en bra idé att köra Soda Stream istället för att Colan.

   Lycka till med avvänjningen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: