Fel i öronen

Igår blev jag sängliggande från tidigt på kvällen. Jag fick något fel på öronen, typ hörselmigrän? Jag har haft ont till och från i öronen under hösten, men inte så mycket så jag trott det varit något allvarligt. Igår blev jag jättekänslig på ljud och det kändes som jag hade fått lock för öronen, och det lät som jag var instängd i en plåtburk. Det blev som en förstärkare som gjorde alla små ljud större, förvrängda och starka. Idag har det blivit bättre igen, även om det inte känns som det brukar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: