Tidig kväll

Att få gå i säng tidigt är så skönt och avkopplande, slippa stressen ”jag måste sova för snart ska jag upp!”, att istället få läsa sig trött och händå hinna med 8 timmar sömn, underbart. Ikväll blir det en tidig kväll och jag skulle gärna vilja somna före 22:00, eller i alla fall vara i säng då. Både igår och kvällen innan blev sen och jag har sovit dåligt. Massor med saker som ska göras i sista stund som tex. betala räkningar, packa träningskläder, göra matlåda osv.

Men nu ska jag bara äta upp min omelett, sedan tandborstning och sängläge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: