Magen och ryggen fick en bra lördag

Magen har mått bra idag och min onda rygg har inte hämmat dagens träningspass, trots det var ryggdag idag. Jag klarade till och med att köra marklyft och sumolyft, även om det blev lätta vikter. Tidigare har jag haft stora problem med just marklyft, så jag brukar inte köra den övning så ofta. Jag har listat ut att ryggen gör ont för att jag suttit framför datorskärmen med lätt framåtböjd rygg, vilket har gjort mitt otroligt spänd. Men om jag håller god form i lyftövningarna så är det inget jag känner av speciellt mycket. I morgon är det ben som gäller, och nu blir det ett sista mål mat innan läggdags. Kul att man får en timme extra i natt, dags för vintertid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: