Det sticker i magen

Jag har börjat få mer ont i magen än vad jag annars brukar ha. Det sticker till då och då, precis som det en gång gjorde första gången jag blev sjuk. Det känns oroväckande men jag hoppas att det är tillfälligt, kanske är det för att jag äter lite mer än vanligt. Toalettbesöken är fler och det finns ofta blod där också.

Jag har inte heller fått någon respons från min senaste provtagning. Det har gått över 1 månad minst, kommer inte ens ihåg när jag tog proverna. För att få svar på proverna var jag tvungen att boka en telefontid hos min doktor, tiden är ännu flera veckor bort, vad less man kan bli. Jag känner mig rätt så bortglömd, och så här är det ofta. När jag mår bra bryr jag mig inte så mycket, men nu när det är sämre så känns det förjävligt.

När jag väl får veta provsvaren så är det säkert inaktuella och jag blir tvungen att ta nya prover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: