Sluta med smörgåsar

Jag är storkonsument av mackor. Det är gott, snabbt och enkelt, perfekt till frukost och kvällsmål. Men hur bra är det egentligen för magen att trycka i sig 10 mackor per dag. Det blir en stor mängd mjöl som inte innehåller någon nämnvärd näring.

Till kvällsmål ska jag börja med något annat, typ en extra middag. Just nu sitter jag och äter en tallrik med ris, kyckling och broccoli, men jag ska hitta något annat eftersom detta oftast är min middag. Igår åt jag ris och en billig tonfisk som smakade satan! Jag hade verkligen problem att trycka ner det, och jag brukar inte vara kräsen. Jag måste ta mig tid och testa några nya maträtter någon gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: