Jag gör mig besviken

Idag fick jag äntligen hem min nya kamera som jag beställt, men tydligen skickade de även med ett prov på min motståndskraft. En Twix-jävel låg och gottade sig i kartongen. Vad ska jag göra med dig då tänkte jag, ge bort till någon snäll eller kanske smaka lite. Jag smakade och smakade tills det inte fanns något kvar att smaka. Oj vad besviken jag blev på mig själv när jag hade slukat allt. Jag som hade lovat mig själv att inte äta något onyttigt på ett tag eftersom jag mått så dåligt den senaste tiden. Inte alltid så lätt att säga nej…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: