Kroppen och magen mår dåligt

Under den senaste veckan har energin varit som bortblåst. Jag känner mig fruktansvärt trött, mer än vanligt alltså. Samma trötthet som när man blir ordentligt förkyld, men nu är jag mig inte förkyld, bara trött. Magen har också en sämre period och det har varit blod i avföringen i över 3 veckor. Blodet brukar oftast försvinna efter ett par dagar, men inte denna gång. Helgen har jag spenderat utan ansträngande aktiviteter, jag har inte orkat göra något. Jag hoppas att detat ger med sig själv efter ett par dagar, men om det blir bättre på en vecka till så måste jag nog åka till sjukan.

Annonser

2 Responses to Kroppen och magen mår dåligt

 1. Snow skriver:

  Ta kontakt med läkare innan det blir värre!!
  Själv har jag ung samma status som dig, lätt feberpåslag, totalt energilös, kombinerat med värk liknande håll och enstaka ”knivhugg”.

  Orkar inte springa nu, vilket påverkar mig mentalt oxå, jobbigt!

  Vad står du på för läkemedel nu?

  Själv stårt jag på Entocord, men planer finns på att testa biologiskt typ remicade eller motsv, har du testat detta?

  Följer din blogg, keep it up :)

  • Jag och Crohns skriver:

   Tjenare Snow!

   Ledsen för sent svar, jag hade missat din kommentar.

   Jag håller med att det är jobbigt när man inte orkar träna, jag mår bättre och blir mindre deppig när jag tränar.

   Just nu äter jag bara Imurel och B12, men förra vinter åt jag Entocort också. Vi får se om det kanske blir en sån kur igen.

   Jag har inte testat något annat och jag vet ärligt talat inte mycket om något annat heller, Remicade har jag hört i alla fall. Jag ska nog ta och läsa på lite. Om du börjar med något annat för du meddela hur det fungerar.

   Tack för att du följer bloggen :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: