Ortoped

Idag har jag varit på besök i storstan och fått mina knän undersökta av en ortoped. Det blev då bestämt att jag ska få göra en magnetröntgen innan det blir tal om något ingrepp. Hoppas att det inte blir allt för lång väntetid.

När jag gjorde magnetröntgen av tunntarmen trodde jag att det skulle vara som att ligga och småsova i en säng, men det blev istället en skräckupplevelse, eller mer tortyr! Knäna kommer troligen att bli lättare att röntga, bara jag slipper ligga på mage och att det inte tar så lång tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: