Hemmagjord pizza igen

Det var sju månader sedan jag gjorde pizza senast, men i fredags blev det bak som jag tidigare lovat. Det blev mycket lyckat och jag provade ett nytt recept för tomatsåsen och degen. Som vanlig hade jag ost, kassler, champinjoner och ananas som fyllning. På lördagen blev det pizza till både lunch och middag, idag söndag blev det bara pizza till mellanmål. Jag har fryst ner en pizza för framtida bruk, det fungerar jättebra att tina upp och äta när det är dåligt om tid, den smakar jättegott även om den varit fryst. Magen har klarat sig okej, det gäller bara att hålla igen lite på osten där det mesta fettet finns. Recepten jag använde denna gång var från pizzarecept.se

2 Responses to Hemmagjord pizza igen

  1. Beatrice skriver:

    Trillade in på din blogg när jag googlade om Crohns. Har själv diagnosen och det var därför intressant att ta del av dina inlägg. Ville bara säga det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: