Jag kunde inte säga nej

Jag var på besök hos en kompis och hans familj igår och de hade dukat fram en tallrik med kladdkaka och grädde till mig. Jag vet att dessa bakverk inte är lämpliga för mig, men jag offrade mig och åt upp för att inte vara oförskämd. Konstigt nog vet de att jag inte brukar äta sådant, men de är så snälla och det tar emot och säga nej. Hur som helst kan jag inte minnas sist jag åt något så fett, var som att äta en blandning av smör och choklad, och det kanske just är vad det är?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: