Tungt regn och mörker

Jag har precis kommit hem från affären. Det är kolsvart och regnet vill inte sluta falla. Det känns deppigt men ändå härligt, som en film, typ ett tungt konstnärligt drama. Ingen är ute och det var bara jag i hela butiken, jag gillar känslan av att vara helt själv, inte en enda människa i sikte. Men va fan blev det här för något inlägg, det blev inte alls vad jag tänkte skriva om.

Veckan har som vanligt gått i raketfart och imorgon är det fredag. Jag har varit och handlat pizza-ingredienser för ett storbak imorgon. Nu när ingen är hemma under helgen så tänkte jag hålla mig för mig själv och se film, serier, spela tv-spel och fläska i mig hemmagjord pizza. Jävlar vad jag ska njuta. Nu måste jag bara få bort all disk så jag snabbt kan komma igång med pizza-baket direkt efter jobbet imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: