Ny laddning tillskott

Jag har fått hem en ny beställning med kosttillskott från Gymvaruhuset. Det blev vassleprotein, kaseinprotein, maltodextrin och proteinbars. Just nu använder jag bara Gymvaruhusets egna märke FX, jag tycker de har bra produkt till bra pris.

Att blanda vassle och malto är perfekt att ha före och efter träning. Barsen är riktigt goda och fettsnåla, det passar mig bra när jag är sugen på något gott. Jag köper dessa i lådor med 40 st, och då kostar de 9 kr st. Jag har ätit över 100 st av dessa och kommer som sagt att fortsätta.

Annonser

2 Responses to Ny laddning tillskott

 1. Jonas skriver:

  Hejsan,

  jag har också Crohns och känner igen mig i mycket av det du skriver, vad gäller symtombild och kostintoleranser till exempel. Jag hittade hit efter att ha googlat Crohns och kosttillskott. Jag styrketränar nämligen en hel del och hade tänkt börja med tillskott och undrade lite hur man bör tänka där. Det vore roligt om du ville berätta lite vilka tillskott du tar och hur din kropp har reagerat på det samt om du har pratat med din läkare om tillskotten och vad han/hon i så fall säger.

  Mvh,
  Jonas

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!

   Roligt att du hittade hit. Jag har provat en del kosttillskott, men i stort sett är det bara extra kolhydrater och protein jag använder mig av nu. Mest bara för att jag inte har aptit eller mage till att äta tillräckligt med vanlig mat. Det blir fort så mycket när jag äter fettsnålt. Jag har provat lite andra tillskott också, men inget jag tycker ger någon effekt, blir mest bara sämre av det. Jag skulle lätta kunna skippa tillskott och bara äta vanlig mat om magen pallade det. Jag ska skriva ett inlägg när jag får tid om vilka tillskott jag provat och vad jag tycker det ger, och hur jag mått av dem. Så om du tittat in på bloggen någon gång framöver och kolla om jag hunnit skriva något.

   Hälsningar Jag och Crohns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: