Tredje flaskan Vita Biosa

Jag testade Vita Biosas första gången för ungefär 6 månader sedan, jag hade då läst att den hjälpt personer med crohns att bli bättre. Jag kände inte så stor skillnad själv, men mitt värde på kalprotektin-provet hade blivit mycket bättre. Vad det var som gjorde att mitt provsvar blivit bättre vet jag så klart inte, men jag hade en förhoppning om att det var Vita Biosa som hjälpt till.

Nu är jag inne på min tredje flaska och jag tar en skvätt både morgon och kväll. Jag ska snart ta nya prover och det ska bli spännande att se vad det visar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: