En riktigt bra helg

Jag kan inte förstå att det gått så många dagar sedan mitt sista inlägg här på bloggen. Tiden har verkligen flugit iväg de senaste veckorna på grund av arbetet. I helgen har jag däremot inte haft några tankar på jobb. Några kompisar som bor på annan ort har varit och hälsat på i helgen och det har varit riktigt roligt. Det har inte varit något festande utan bara en skön helg. Det har varit film, skateboardåkning, brädspel, disc golf, med mera. Jag är även druckit min första kopp kaffe på över två veckor, kokad på eld ute i höstsolen. På tal om sol så har det varit ett fantastiskt väder, så uppiggande att slippa regnet . Men när man har roligt så går tiden snabbt, helgen är över och nu är det bara att se idol och sedan slänga sig i säng.

2 Responses to En riktigt bra helg

  1. Johanna Malm skriver:

    Gu vad härligt och läsa!!
    Det är så det ska vara. :)

    Ha en fortsatt bra söndag!
    /Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: