Jobbigt på jobbet

Det är stressigt på jobbet just nu och det blir en hel del övertid. Jag försöker lugna mig själv med jämna mellanrum och säga att det inte hjälper att stressa. Jag ska heller inte stressa på grund av att andra inte gjort klart sina uppgifter, visst hjälper jag till om det behövs, men detta upprepas allt för ofta. Fan vad irriterande det känns… Dagar som dessa vill jag bara säga hej då och flytta till en varm och solig ö långt härifrån.

Tiden går i alla fall snabbt och halva veckan har redan passerat. Till helgen hoppas jag att solen tittar fram så att jag får vara utomhus, jag börjar bli less på att det alltid ska regna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: