Less på denna stressiga vecka

Denna vecka har gått fort, anledningen är att det har varit mycket på jobbet, och det kommer att fortsätta vara så ett tag framöver. Jag kan inte säga att jag sprudlar av energi just nu. Jag har mest bara suttit och glott på tv på kvällarna, och försökt tänka på annat än jobb. Till helgen vill jag inte göra så mycket förutom att koppla av, även om jag har en hel del som ska göras. Ibland blir det bara för mycket av allt och tiden räcker inte till. Maten har verkligen kommit i andra hand och i morgon vet jag inte riktigt vad jag ska äta, tur att det är fredag. Nu ska jag njuta av en god natt sömn nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: