Det blev laktos i helgen

Jag är fortfarande skeptiskt till att jag inte skulle tåla laktos. Så jag köpte vanlig mjölk och fil i helgen och festade loss. I söndagskväll och måndagsmorgon var jag tillbaks där jag var några dagar tidigare. Kan det kanske vara laktosen ändå? Eller är det något annat som spökar. Hur som helst blir det väl att testa det laktosfria livet ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: