Fiskburgare

Jag var sugen på något smaskigt till middag, men det var tvungen att vara något nyttigt och skonsamt för magen. En burgare gjord på torsk kanske kunde vara något.

Jag tog mitt råd och började mala mina torskfiléer som jag sedan mixade med ströbröd, ägg, mjölk, salt och peppar. Sedan var det bara att steka och servera med dressing, sallad, tomat och franska.

Kanske inte så nyttigt med allt det vita och snabba brödet, men det blir desto mer lättarbetat för magen.

  • 400 g torsk
  • 1 ägg
  • 1/2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 1/2 dl ströbröd
Dressing, blanda efter behag.
  • Turkisk Yoghurt
  • Bostongurka
  • Senap

Receptet på burgarna hittade jag på Icas hemsida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: