Uppehåll med koffein

Ni som läst mina inlägg den senaste tiden vet att min mage inte haft sina bästa dagar. Jag har börjat plocka bort vissa delar ur kosten i hopp om att det ska bli bättre. Nu har det kommit till koffein. När jag tränar på morgonen före frukost brukar jag ta en koffeintablett (200mg) för att få extra fokus, men nu är det slut med det. Jag kommer också att ta uppehåll från kaffedrickandet, även om det är en liten mängd. Jag tycker inte kaffet varit ett problem tidigare, men många små omärkbara problem kan till slut bli ett stort problem. Kaffe och koffeintabletter vet jag kan ha dålig inverkan på magen, så det finns ju belägg för att det ska bli lite bättre om jag slutar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: