Simhallen öppen

Simhallen har öppnat efter sommaruppehållet. Jag har varit där idag och tagit mig några simtag. Min nya lugnare inställning till konditionsträning är mycket roligare än förra årets tokträning. Nu hinner jag tex. njuta av att flyta omkring i det mjuka vattnet istället för att känna att hjärtat ska explodera. Att simma är roligt en stund, och efter 30 minuter är jag less. Idag blev det mest bröstsim men även lite frisim, omväxling är bra. Jag hittade också ett par simfötter som jag provade dyka med, synd att man måste hämta luft hela tiden. Att göra motion till lek är smart, är det roligt så är det ju inte tråkigt :) Nä, vad jag börjar svamla, nu måste jag gå i säng och försöka återhämta mig från veckans sömnbrist. God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: