Jag ska göra kaos med han!

Så säger min mage till mig.

De senaste tiden har min mage inte varit särskilt stabil, jag vet inte om jag vill kalla det för skov, men något liknande i alla fall. Jag tror det är kosten som ställer till problemen, kanske den tunga träning, eller en kombination av båda.

Jag kommer att skära ner på fibrerna för att lätta på arbetsbördan för tarmen. Havregrynsgröt har jag haft problem med tidigare, men under den senaste veckan har jag försökt äta det ändå. Det blir alltså inge mer gröt och broccoli ett tag framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: