Cykla i skogen

Att motionera ute i naturen tycker jag är perfekt, det är mycket trevligare än bland höghus och asfalt. Att ge sig ut på upptäcktsfärd utan mål kan vara ganska spännande, tankarna på själva träningen gör sig inte lika påmind då. För att göra det extra skoj så har jag börjat ta cykel ut i skogen. Jag köpte nämligen en sprillans ny mountainbike i slutet av sommaren, men eftersom jag varit förkyld har jag inte orkat med det förrän nu.

I helgen har jag varit ute och utforskat vildmarken och det har varit både jobbigt och roligt. Vi har en skidbacke där jag bor och det är ett bra ställe att få lite extra utmaning. Det var tungt vissa bitar då jag blev tvungen att bära cykeln på ryggen på de värsta ställena. Bättre var det bland stigarna omkring elljusspåret, där är backarna enklare och man behöver inte bära på cykeln :)

Detta är också ett motionssätt som är skonsamt mot dåliga knän.

Jag och cykeln vilar vid en sjö.

Jag, cykeln och ett träd vilar i skogen :)


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: