Sojamjölk

Jag dricker och äter massor med mjölkprodukter varje dag. Jag dricker mjölk 5 gånger per dag, äter keso 2 gånger per dag, äter yoghurt och fil 1 gång per dag, samt vassleprotein vid träning. Detta kanske inte är så bra för magen, det kan i alla fall inte göra saken bättre. Jag har aldrig riktigt känt att laktos varit ett problem, men det kanske är dags att tänka om. Känslan i magen har inte varit så bra sista veckorna, jag har känt mig spänd och luftig kan man säga :)

Idag har jag tagit steget att börja skära ner på det värsta. Jag slutar dricka vanlig mjölk, när jag måste ha mjölk blir det sojamjölk. Keso, fil och yoghurt slutar jag med helt ett tag framöver. Vassleproteinet kommer jag fortsätta med, det prioriterar jag. Det finns också det dyrare ”rent vassleproteinisolat” som har låg laktoshalt, men jag använder mitt vanliga först innan jag köper nytt.

Hur detta äventyr slutar får tiden visa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: