Träningsvärk

Idag är det vilodag från träningen och det kan behövas, jag har nämligen ordentligt med träningsvärk. Detta är inte så konstigt eftersom jag haft ett långt uppehåll, men det ska kännas om det ska ge nått. Träningsvärk är något jag kommer att sträva efter, då vet jag att jag gjort mitt jobb. Problemet är att kroppen blir van övningar och belastningar efter ett tag, det gäller att variera sig och aldrig låta kroppen vänja sig. Imorgon är det dags igen och jag längtar :)

Annonser

5 Responses to Träningsvärk

 1. Hej där !
  Har också Crohns, fick diagnosen -80, op. och fick ileorektalanastomos -83 och slutligen ileostomi-87. Mitt liv började kan jag säga efter -87, dvs. magplågorna försvann och matlusten kom, vilket jag inte hade tidigare. Som komplikation till Crohns fick jag konstaterad Bechterews-04, trodde i min enfald att jag inte skulle drabbas av nåt mera efter det, rent önsketänkande.
  Hur som , har fått barn trots sjukdom, är nu också mormor samt har ett fosterbarn, barn det är livet !
  Nu sjukskriven sedan -02, oförklarlig svår värk i båda benen, problem med vätskebalansen tar dropp själv varje dag har korttarmssyndrom trots att jag inte har så kort tarm.

  Om du undrar över nåt fråga gärna, har arbetat som sjuksköterska sedan -90, så man kan säga jag har kunskap både som patient och personal.

  Sköt om dig ! Ha det gott !/ Agnetha

  • Jag och Crohns skriver:

   Hejsan!

   Jag minns själv lyckan av att få äta normalt utan smärtor efter operationen. Självklart önskar man att det inte ska bli nya komplikationer, men vad framtiden vill är svårt att bestämma över. Man tycker att Crohns skulle vara tillräckligt, jag kan förstå att det är tungt med det andra dessutom. Oönskad värk är inte roligt, det kan verkligen suga energin från en. Härligt att du har barn och barnbarn som kan hjälpa till :)

   Har jag några frågor ska jag höra av mig, och tack för det.

   Sköt om dig!

   Hälsningar ”Jag och Crohns”

 2. Johanna Malm skriver:

  Träningvärk ska man ha om man tränat hårt. Jag håller med! :) Härligt att du känner dig pigg av träningen. Själv ska jag snart ut på en längre runda med den håriga. :P
  Ett mail dyker upp hos dig idag dessutom. Har haft sådan värk i flera dagar så därför är det lite försenat. Men det är påväg. :D

  Ha en bra dag!

  Mvh
  Johanna

  • Jag och Crohns skriver:

   Trist med värken, men roligt att höra från dig igen, blev lite orolig att det hänt något allvarligt.

   Ha en trevlig runda med hunden, vem som nu raster vem ;)

   • Johanna Malm skriver:

    Nu tjingade till i din E-mail låda!! :))
    Jaadu, det var nog fifty fifty. *fnissar* Vi rastade nog varandra. ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: