Nystädat

Denna helgen har delvis gått till en ordentligt städning. Nu när jag är klar med hela lägenheten känns det riktigt, riktigt bra. Jag har slängt bort gamla saker som jag förvarat under sängen, jag vill ha det lättstädat i framtiden. Alla grejer som legat framme har jag lagt undan i bra förvaringsutrymmen. Jag har dammtorkat bokhyllor, fönster och möbler, dammsugit och skurat alla golv, samt diskat och fått bort allt i köket. Nu är det rent och fräsch överallt!

Det tar inte mycket tid att hålla efter, men lämnar jag framme och tänker att jag tar det senare så växer oredan snabbt. Nu kan jag tänka på annat än att städa i alla fall :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: