Fullkornsbröd

Fullkornsbröd fyllda med frön och nötter är inte optimalt för oss med magproblem. På mitt jobb har vi bara grova bröd som ingen egentligen vill äta, och allra minst jag. Men jag äter dessa bröd ändå eftersom jag är en hungrig grabb. Till veckan ska jag konfrontera inköpstjejen och be henne köpa in en vanlig limpa, det ska bli spännande att höra vad hon tycker om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: