Tvingas sluta med kreatin

Igår skrev jag om min kreatinuppladdning och att jag inte kopplade den till senaste veckans magproblem. Idag tvingas jag sluta med allt som kan tänkas ge upphov till magbekymmer, igår var det nämligen riktigt illa och jag fick besöka toaletten många gånger. Det känns inte värt att chansa och äta något som kan ge besvär. Nu kan det vara en kombination av slarv med maten och tillskott som inte är snäll mot känsliga magar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: