Kreatinuppladdning

Jag började med en kreatinuppladdning förra veckan, i efterhand skulle jag inte ha börjat förrän jag blivit frisk från förkylningen, men jag trodde inte den skulle bli så långvarigt. Jag vet inte hur bra effekt kreatinet har på mig eftersom jag nästan aldrig använt det. Jag har också varit väldigt dålig i magen de senaste dagarna, men jag kopplar inte det till kreatinet, utan till den dåliga mat jag ätit. Kreatin kan göra att man blir dålig i magen, men jag ska ändå fortsätta och se om det räcker med nyttigare kost. Min plan är att använda kreatin i 2 månader för att sedan utvärdera.

Igår och idag har jag kört två lugna styrkepass, jag har kört igenom hela kroppen på lätta vikter. Detta för att inte chocka kroppen så hårt när jag nyligen varit krasslig och samtidigt haft uppehåll.  Om 1 till 2 veckor hoppas jag att kroppen ska ha vant sig vid träningen och att jag kan ge 100% igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: