Knäskadan till doktorn

Efter 4 månaders väntetid har jag äntligen fått komma till doktorn för att kolla på mitt dåliga knä. Tio minuter senare fick jag en ny remiss till en ortoped, det skulle så klart vara en väldigt lång väntetid att få komma dit, det blir säkerligen ett par månader till. Men det är i alla fall bra att det går framåt, och jag hoppas att knäet går att rädda så att jag kan springa igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: