Ordningen återställd

Trots något sena kvällar börjar jag få ordning på sömnen. Jag är fortfarande förkyld, men det börjar kännas rätt okej. Snart kanske jag kan börja träna igen, det är så länge sedan att jag inte riktigt minns hur träningsvärk känns. Jag har också börjat om att jobba i veckan, semestern är över och allt är som vanligt. Det har varit 100% jobbigt på jobbet, ingen halvslapp start här inte. Detta har gjort att jag blivit less på att jobba på rekordkort tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: