Jag kan inte sova

Jag ligger vaken på nätterna, jag varken trött eller sugen på sova, när jag väl blir trött håller min hosta mig vaken. Även om jag stiger upp tidigt och jobbar hela dagarna så är jag inte trött. Jag har inte sovit bra på flera nätter men jag är fortfarande i full gång. Är det så här det känns att vara speedad på knark!? I kväll ska jag försöka varva ner i god tid innan läggdags och sedan läsa någon tråkig bok. Jag är fortfarande förkyld även om det är bättre, men så här har jag inte känt mig på länge. Det kanske är ett lyckoruset över att inte behöva vara instängd i lägenheten som håller mig igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: